Πρόγραμμα Συνεργατών(Affiliates)


Κερδίστε τώρα εύκολα και γρήγορα προωθώντας τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας από το δικό σας site με το πιο ανταποδωτικο πρόγραμμα συνεργατών!

Αφήστε όλες τις διαδικασίες δημιουργίας λογαριασμών φιλοξενίας σε εμάς, και ασχοληθείτε αποκλειστικά με την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σας. 

 

Πως λειτουργεί ?
  • Εισάγετε σε όποιο σημείο του site σας επιθυμείτε το αποκλειστικό σας link που προμηθεύεστε από εμάς κατά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Affiliates, ή ένα από τα διαθέσιμα banners.
  • Κάνοντας κλικ ο πελάτης, οδηγείτε στο site μας και προχωράει στην αγορά του πακέτου φιλοξενίας που επιθυμεί. Αυτόματα πιστώνετε ο λογαριασμός σας με το ποσοστό της αγοράς που κάνει.

Πως θα έχω εικόνα του λογαριασμού μου?

  • Κάθε μήνα σας αποστέλουμε αναλυτική κατάσταση με τα κέρδη σας από το πρόγραμμα affiliates καθώς και τις καινούριες εγγραφές.
  • Επιπλέον μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στο πρόγραμμα συνεργατών, από την περιοχή πελατών της UltraNet-Web Solutions

Ποιά είναι η προμήθεια μου ?

  • Για κάθε αγορά πακέτου φιλοξενίας, κερδίζετε 8% από το συνολικό ποσό. Για παράδειγμα το εάν ο πελάτης αγοράσει το πακέτο φιλοξενίας Standard για 12 μηνες το ποσό που θα πληρώσει είναι 12Χ9€=108€ και το δικό σας κέρδος είναι 8,64€.

Πότε μπορώ να κάνω ανάληψη των χρημάτων?

  • Με την συπλήρωση 45 ημερών από την ενεργοποίηση της αγοράς καθώς και το ποσοστό σας είναι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας. Ο λόγος που υπάρχει αυτός ο περιορισμός είναι για να διασφαλίσουμε το ότι ο πελάτης δεν ακύρωσε για κάποιο λόγο την παραγγελία του. Για να μπορέσετε να κάνετε επίσης ανάληψη των κερδών σας, θα πρέπει να έχετε συμπληρώση κέρδη τουλάχιστων 20€.

Tα κέρδη μου είναι διαθέσιμα ως μετρητά?

  • Τα κέρδη σας από το πρόγραμμα affiliate είναι διαθέσιμα για επιπλέον αγορές υπηρεσιών από την UltraNet-Web Solutions

Τι γίνεται εάν ο πελάτης δεν κάνει άμεσα την αγορά?

  • Με την επίσκεψη του πελάτη στο site μας, τοποθετείται ένα cookie αναγνώρισης στο browser του έτσι εάν μελοντικά  αποφασίσει να προχωρήσει σε αγορά, να αποδοθεί σε εσάς το ποσοστό σας.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο πρόγραμμα?