Όροι Χρήσης


Όροι Χρήσης/Σύμβασης

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση των υπηρεσιών της  UltraNet-Web Solutions.
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση της.
Σε κάθε περίπτωση η UltraNet-Web Solutions επιφυλάσεται του δικαιώματός της να διακόψει προσωρινά η οριστικά  υπηρεσίες χρηστών της εάν κρίνει ότι η λειτουργία τους είναι ζημιογόνα.
 
Η UltraNet-Web Solutions διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο.
 
Περιορισμός ευθύνης
Η UltraNet-Web Solutions δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.
Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των / υπηρεσιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
 
 

Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τις παροχές της UltraNet-Web Solutions για:
 1. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.
 2. Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
 3. Περιεχόμενα για ενήλικες – πορνό, τζόγος και οτιδήποτε άλλο αντιτίθεται στον Ελληνικό νόμο.
 4. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
 5. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
 6. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
 7. Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων.
 8. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
 9. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
 10. Διακίνηση πειρατικού λογισμικού, MP3 και ταινιών.
 11. Forum με links προς περιεχόμενο για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις.
 12. Mετάδοση, αναπαραγωγή streaming video ή audio απευθείας μέσω του λογαριασμού φιλοξενίας τους.
 

Ασφάλεια
Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.ultranet.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάσσετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.
Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.ultranet.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Η UltraNet-Web Solutions αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
 

Αντίγραφα Ασφαλείας (Backup FIles)
Ως μέτρο επιπρόσθετης ασφάλειας, σε τακτά χρονικά διαστήματα κρατάμε αντίγραφα ασφλαλείας των κρίιμων αρχείων του συστήματος των Server μας καθώς και των αρχείων των λογαριασμών των πελατών μας (homedirs-sqlsκλπ).
Αν και τα μέτρα αυτά προσδίδουν περαιτέρω ασφάλεια και δυνατότητες επαναφοράς σε οποιαδήπωτε περίπτωση δυσλειτουργίας, δεν αποτελούν αποκλειστική ή και δευσμετική μέθοδο  για την επαναφορά ενός λογαριασμού πελάτη καθώς και των δεδομένων του  ούτε αποτελεί καθοποιανδήπωτε τρόπο ευθύνη της UltraNet-Web Solutions η επαναφορά των δεδομένων πελατων της έπειτα από οποιοδήπωτε είδους δυσλειτουργία είτε του φυσικού υλικού του server είτε του λογισμικού του.
Ετσι η αποκλειστική ευθύνη τήρησης ορθών και ενήμερων αντιγράφων ασφαλείας είναι στην αρμοδιότητα των κατόχων των λογαριασμών φιλοξενίας που φιλοξενούνται στους servers μας.

Κακόβουλο Λογισμικο
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονταi καθιερωμένοι έλεγχοι στα κρίσιμα αρχεία των Server μας καθώς και στα δεδομένα των λογαριασμών φιλοξενίας πελατών μας για τον εντοπισμό και αποκλεισμό κακόβουλο λογισμικού.
Σε περίπτωση ταυτοποίησης ύπαρξης κακόβουλου λογισμικού είτε σε δεδομένα λογαριασμού φιλοξενίας είτε σε οποιοδήπωτε άλλη περιοχή της λογικής δομής του λογισμικού των server από λογισμικό η υπηρεσίες λογαριασμού φιλοξενίας πελάτη , προβαίνουμε στην άμεση απενεργοποίηση του λογαριασμού φιλοξενίας και στην ενημέρωση του κατόχου για το γεγονός. Στην συνέχεια είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη του λογαριασμού φιλοξενίας για την διασφάλιση της απομάκρυνση του κακόβουλου λογισμικού καθώς και λήψης όλων των απαραίτητων εκείνων μέτρων ασφαλείας (σάρωση Η/Υ διαχείρισης, αλλαγή στοιχείων εισόδου, διαγραφή μη ασφαλών plugin-modules κλπ).
Η αποκλειστική ευθύνη της απουσίας κακόβουλου λογισμικού στον λογαριασμό φιλοξενίας  έγκειται στον ιδιοκτήτη ο  όποίος και με την έναρξη χρήσης των υπηρεσιών φιλοξενίας της UltraNet-Web Solutions δέχεται ότι θα διασφαλίζει τον παρεχόμενο χώρο φιλοξενίας από κακόβουλο λογισμικό  καθώς και θα τηρεί  ασφαλώς τα στοιχεία εισόδου (usename/password) στις περεχόμενες υπηρεσίες. Ενα από τα απαραίτητα μέτρα ασφαλής τήρησης των στοιχείων εισόδου είναι και ο τακτικός έλεγχος του/των Η/Υ απο τον οποίο γίνεται η διαχείριση των υπηρεσιών για κακόβουλο λογισμικού με κατάλληλο και αξιόπιστο λογισμικού ελέγχου (antivirus/antiphising κλπ).
Σε περίπτωση επανηλειμένων εμφανίσεων κακόβουλου λογισμικού σε δεδομένα λογαριασμού φιλοξενίας, ο λογαριασμός φιλοξενίας διαγράφεται άμεσα και ο ιδιοκτήτης αποκλείεται οριστικά από οποιαδήπωτε υπηρεσία της UltraNet-Web Solutions χωρίς καμμία υποχρέωση επιστροφής χρημάτων για της μη χρησιμοποιημένες υπηρεσίες Επίσης  στην περίπτωση οποιασδήπωτε φύσης ζημιών (οικονομικών/τεχνικών κλπ) εκινούνται όλες εκείνες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για την αποκατάσταση τους.
Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce.
Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στη UltraNet-Web Solutions είναι εμπιστευτικές και η UltraNet-Web Solutions έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
 

Παραγγελίες
Διεκπεραίωση παραγγελιών-Πολιτική τιμών
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές. H εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ευνόητο είναι ότι ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα το οποίο αναγράφεται στους οικείους τιμοκαταλόγους γι' αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία κατά το χρόνο παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Πιστωτικής κάρτας

Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard .
Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικούς λογαριασμούς που σας ανακοινώνονται κατά την παραγγελία σας.

Paypal
Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω Paypal.
Παράδοση  Υπηρεσιών
Η κατοχύρωση του ονόματος χώρου και η αγορά πακέτων Hosting, γίνεται άμεσα με την πληρωμή της παραγγελίας. Ο πελάτης/χρήστης και/ή μελλοντικός ιδιοκτήτης των ονομάτων χώρου πρέπει να αναγνώσει, να κατανοήσει και να συμφωνήσει με τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρισης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr και όλες τις τροποιήσεις αυτού. Ιδιαίτερα θα πρέπει να αναγνώσει το άρθρο 5 του κανονισμού που αναφέρεται στους λόγους απόρριψης μίας αίτησης καταχώρισης ονόματος χώρου.
 

Όροι χρήσης προγράμματος Συνεργατών (Affiliates)
 1. Το πρόγραμμα συνεργατών (Affiliates) απευθύνεται σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο διαχειρίζεται ιστοσελίδα και επιθυμεί να διαφημίσει μέσω αυτής την UltraNet-Web Solutions.
 2. Από την συμμετοχή στο πρόγραμμα αποκλείονται ιστοσελίδες :
  1. που δεν έχουν πραγματικό όνομα χώρου (Domain Name) (π.χ. .tk).
  2. που περιλαμβάνουν εν όλω ή εν μέρει πορνογραφικό υλικό, πειρατικού περιεχομένου λογισμικό, μουσική κ.α., είτε επιδεικνύουν link προς τέτοιες ιστοσελίδες με πειρατικό, πορνογραφικό κλπ. περιεχόμενο.
  3. που έχουν αθέμιτο, παραπλανητικό περιεχόμενο.
 3. Τρόπος διαφήμισης είναι μέσω των συγκεκριμένων banner ή text link, που θα βρει ο υποψήφιος συνεργάτης στον σχετικό πίνακα ελέγχου, είτε θα προμηθευθεί ειδικά με την εταιρία μας μετά από σχετική επικοινωνία, εφ’ όσον ο συνεργάτης επιθυμεί custom banner.
 4. Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση :
  1. κατά κανένα άλλο τρόπο από τους παραπάνω περιγραφόμενους, εφόσον δεν έχει την ρητή έγκριση της εταιρείας, π.χ. με Banner ή κείμενο ή ο,τιδήποτε άλλο.
  2. ιδίως με popup παράθυρα ή μέσω παραπλανητικών συνδέσμων, spamming, posting σε forums.
 5. Δεν οφείλεται κανένα αντάλλαγμα στον συνεργάτη, που παραβιάζει κάποιον από τους παραπάνω συμβατικούς όρους, ενώ τυχόν μη εγκεκριμένη διαφήμιση της εταιρείας δεν δημιουργεί αξίωση αμοιβής σε κανέναν ούτε μπορεί να θεωρηθεί ότι εγκρίθηκε σιωπηρά από την εταιρεία καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
 6. Όλες οι σελίδες των συνεργατών ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό τη διαπίστωση της τήρησης των κανόνων προβολής της εταιρείας. Ο συνεργάτης έχει υποχρέωση συμμόρφωσης προς τις υποδείξεις της εταιρείας, διαφορετικά η σύμβαση καταγγέλλεται αζημίως για την εταιρεία.
 7. Η έναρξη συνεργασίας ξεκινά με την δημιουργία λογαριασμού επ’ ονόματι του συνεργάτη στο σύστημα μας και την αποδοχή των παρόντων όρων .
 8. Ο λογαριασμός του αντισυμβαλλόμενου μας συνεργάτη πιστώνεται άμεσα με ποσό αντίστοιχο του 8% της καθαρής αξίας κάθε ολοκληρωμένης αγοράς ενός πακέτου φιλοξενίας από την εταιρεία μας, που πραγματοποίησε επισκέπτης, που συνδέθηκε με την ιστοσελίδα μας μέσω της ιστοσελίδας του συνεργάτη.
 9. Κάθε συνεργάτης δικαιούται να ζητήσει ανά πάσα στιγμή από την εταιρία την διακοπή του λογαριασμού του, οπότε το τυχόν πιστωτικό υπόλοιπο στον λογαριασμό του γίνεται απαιτητό και εξοφλείται κατά τα ανωτέρω προβλεπόμενα.
 10. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους χρήσης, αφού ενημερώσει τους συνεργάτες της από το σύστημα ανακοινώσεων που διαθέτει και το οποίο αποδέχονται με την έναρξη της συμμετοχής στο παρόν πρόγραμμα ως τρόπο ενημέρωσής τους.

 


Ulnimited Bandwidth - Απεριόριστη Κίνηση Δεδομένων

Προσφερουμε απεριόριστη κίνηση δεδομένων (bandwidth) σε επιλεγμένα πακέτα Shared-Hosting. Η πολιτική μας, προσφοράς απεριόριστης κίνησης δεδομένων (σε επιπιλεγμένα πακέτα φιλοξενίας) έχει ως στόχο την ισόποση διάθεση κίνησης δεδομένων σε όλους τους λογαριασμούς φιλοξενίας του κάθε Server μας.
Ετσι θα πρέπει να λαμβάνουμε ως βασική προυπόθεση ότι κανένας λογαριασμός φιλοξενίας δεν μπορεί να προκαλεί οποιοδήπωτε εμπόδιο στην διαθέσιμη κίνηση δεδομένων των υπολοίπων.

Για τους λόγους αυτούς, εφαρμογές που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αυτόν τον τομέα όπως:

* Sex sites
* Streaming media
* VoIP
* Net radio
* Μεγάλα FTP sites η συνεχή χρήση των υπηρεσιών FTP με συνεχεις συνδέσεις
* Proxy servers συμπεριελ. Torrent Sites
* P2P
* IRC servers
* BitTorrent
* NNTP
* Majordomo
* Mirrors
* Weather Sites (Απαιτείται η συγκατάθεση της εταιρίας και η τήρηση των συμφωνημένων χαρακτηριστικών συνδεσης)

 

και παρεμφερή, δεν καλύπτονται από την πολιτική προσφοράς απεριόριστης κίνησης δεδομένων και απαιτείται σύμφωνία από την UltraNet-Web Solutions για την εφαρμογή-χρήση τους.